Alfalab
НАЈГОЛЕМИОТ ПОПУСТ кој долго го чекаше на www.alfalab.mk... 40% НАМАЛУВАЊЕ на ЦЕЛАТА ПАЛЕТА ПРОИЗВОДИ за добро ЗДРАВЈЕ и УБАВИНА, само за тебе!

ВАЖНО: Попустот важи само при онлајн нарачки, а притоа не важи во аптеките и другите продажни места на нашата палета прозводи.

ALFALAB.MK
 
Производи од палетата на: Dr. Viton, San Sebastian, Auron, Nature Essential, Institute Organica, Nua Nua за поздрав и подобар живот.