КЛИМИ.мк
НОВА МЕГА АКЦИЈА на одличниот ИНВЕРТЕР клима уред VIVAX ACP-12CH35AEMI R32. Модерен дизајн, одлични перформанси, комплетно вградена WiFi функција, по СУПЕР цена...