За совршена атмосфера во вашиот дом, за сите ☀️ временски услови, VIVAX инвертер клима уреди!
VIVAX COOL 12000BTU ACP-12CH35AERI, WiFi Ready, за лесно и паметно управување преку мобилна апликација сега за само 27.999 ден.! Акцијата важи од 3 до 19 Април.
Погледнете повеќе на cutt.ly/FtOcLx7
www.tehnomarket.com.mk