Извонредните чоколади Линдт на акцијата што трае од 11.12 до 17.12.2020 г. ќе ги најдете во Веро со намалување до 31 %. Кликнете на целокупната понуда: https://vero.com.mk/
Веро - се грижиме едни за други.
 
7