За брзо и квалитетно чистење на стаклени или дрвени површини, влажни марамици Глос за 75 денари, средство за стакло Глос со пумпа за 57 денари, средство против бигор Глос за 46 денари. Проверете ја акцијата од 11.12 до 17.12.2020 г. Линк до акцијата: https://vero.com.mk/
Веро - се грижиме едни за други!
 
2