Сандеј баклава, колачи, кадаиф, медени колачи, - сите со намалување до 34 % на овонеделната акција која трае од 11.12 до 17.12.2020 г. Линк до целокупната акција: https://vero.com.mk/
Ве очекуваме! Веро - се на едно место!