VERO marketi
Гавриловиќ сувомеснати производи по одлични цени и одличен квалитет! На акцијата од 20.11. до 26.11. ќе ги најдете само во Веро со намалување од 25 %.

Целокупната понуда видете ја овде: https://vero.com.mk/
Веро - се грижиме едни за други!
#VeroOdgovorno
#SeGrizimeEdniZaDrugi ...

Види повеќе