VERO marketi
Портокали за вистинско уживање. Повелете во Веро каде што ќе ги најдете по цена од 34 ден. И домати за 44 денари. Целокупната понуда видете ја овде: https://vero.com.mk/

Веро - се на едно место!
#VeroOdgovorno #SeGrizimeEdniZaDrugi #SeNaEdnoMesto