А оваа сезона се знае: јаболка! Одберете го највкусниот златен или црвен делишес, Јонаголд или Грени Смит со намалување од 29 % и кромид по цена од 14 денари. Во одделите за овошје и зеленчук на сите маркети на Веро.
Целокупната понуда можете да ја видите на следниот линк: https://vero.com.mk/

Се грижиме едни за други! 

...Види повеќе