Со мирис и вкус на квалитет: кашкавал златиборски кравји за 269 ден., златиборско кисело млеко 3,2% 380гр. 22ден., павлака златиборска 20 % 380 г за 52 денари. Проверете ја целокупната акција која трае од oд 6.11 до 12.11.2020 г. на следниот линк: https://vero.com.mk/
#VeroOdgovorno;
#SeGrizimeEdniZaDrugi;
#SeNaEdnoMesto