VERO marketi
Секогаш одличен избор: свежо пиле Цекин грил 1кг за 139 денари и пилешки копани Натур Премиум 800г за 135 денари. Проверете ја овонедлената акција од 20.11 до 26.11.2020 на следниот линк: https://vero.com.mk/

Веро - се грижиме едни за други!

#VeroOdgovorno #SeGrizimeEdniZaDrugi #SeNaEdnoMesto