Rovus Eco Sanitizer е иновативен џогер кој користи електролиза за да ја претвори комбинацијата од вода и сол во моќен раствор за чистење.
Овој иновативен производ ќе ги исчисти дамките и ќе го дезинфицира домот, брзо и лесно! САМО ДЕНЕС, нарачајте и добијте БЕСПЛАТНА ДОСТАВА до дома. Кликнете тука>> http://links.topshop.com.mk/c/20226646