Само до полноќ, попусти на вашите омилени производи од нашите брендови. Апаратот за леб и Апаратот за еспресо од Делимано, Шарк правосмукалката, Класичната перница од Дормео, Чистачот на подови од Ровус и многу повеќе. Направете ја вашата нарачка тука: http://links.topshop.com.mk/c/20283013 пишете ни во инбокс или јавете се на 02/3094-510.