? За продолжениот викенд и претстојниот празник, збогатете ја трпезата со свежо и првокласно јагнешко месо од супер празничната понуда на #Tinex.
Подгответе вкусно печено јагнешко, а за купено 1/4 јагне добивате ПОРАДОК ПИВО LIFER 0.5л.
*Акцијата важи од 29.04.2020 година. Количините се ограничени.