За вашата празнична трпеза одберете го најквалитетното свежо месо од Tinex месарниците.

Од 7ми до 12ти Април, купете ПРВОКЛАСНО СВЕЖО МАКЕДОНСКО ЈАГНЕ по одлична цена од 299ден./кг.
А за уште побогата трпеза, за купено ¼ јагне ви подаруваме ПИВО LIFER 500мл.

...Види повеќе