Со Купон+ акцијата на #Тинекс, откријте ја моќта на готвењето на гранит и внесете нова страст во вашата кујна, со премиум садовите за готвење ROSMARINO Goldstone.

ROSMARINO Goldstone длабока тавата со рачки 28cm, со стаклен капак со силиконски обрач 28cm, за подготовка на вкусен ручек. Подгответе месо, риба или зеленчук приготвен на гранитна подлога која дава неверојатен вкус на храната. ROSMARINO Goldstone тавата со рачки можете да ја купите во најблискиот Тинекс маркет по ц...

Види повеќе