Собирајте поени со вашата Поен+ картичка кои ќе ви обезбедат ексклузивни понуди, неверојатни промоции, подароци и бројни привилегии со #МојTinex Клубот. Тековните промоции од каталогот #3xПовеќе завршуваат на 09.02.2020 година.
Линк до целиот каталогот: http://bit.ly/tinex2701