Купувајте од дома - Безбедно и лесно!
Одберете Gorenje апарати за вашето домаќинство по промотивни цени! Акцијата трае од 07 до 27 Април.
Колку повеќе толку подобро...Купете во пакет и заштедете!
Погледнете повеќе на cutt.ly/StH6kIU
www.tehnomarket.com.mk