Sitografika
Памучни торби со кратки и долги рачки- одличен избор за вашите промоции по најповолни цени. Торбите се изработени од 100% памук, натурал боја со принт по ваш избор.

Цена по парче за едностран колор печат А4:
? 50 парчиња - 60 ден. + ДДВ
? 100 парчиња - 50 ден. + ДДВ...

Види повеќе