ДЕНЕС, 09 Октомври! 
Silver Plus 3 Зони Над-душек со 50% попуст и цени од 2.990 ден. Не чекајте, одберете ја вашата димензија и заштедете. Јавете се на 02/3094-510 или кликнете тука: http://links.dormeo.com.mk/c/19934518