САМО Oваа недела во СЕТЕК со Клуб Картичка ЗА СЕКОЕ КУПУВАЊЕ 5% ПРОЦЕНТИ CASHBACK ВЕДНАШ ОСТВАРУВАТЕ.
Купувањето во СЕТЕК е вистинско задоволство со многу бенифиции. ТОП ЦЕНИ, НАЈГОЛЕМ ИЗБОР ПРОИЗВОДИ и САМО ОВАА НЕДЕЛА СО БИЛО КОЈ КУПЕН ПРОИЗВОД добивате 5% ПРОЦЕНТИ CASHBACK на вашата КЛУБ КАРТИЧКА за идни купувања.
Секаде може да купите техника, но во Сетек со задоволство купување и CASHBACK остварувате.