ЗА ЧИСТ ДОМ: -15% ПОПУСТ на СИТЕ PHILIPS ПРОЧИСТУВАЧИ НА ВОЗДУХ во СЕТЕК
Линк до моделите
https://bit.ly/36vgHtn
Вируси, честички, микроби, PM честички, чад...
Во време на енормни загадувања кажете им ЧАО на невидливите загадувачи во вашиот дом. ...

Види повеќе