Одлучивме да создадеме специјално издание во бела боја од одличната Rovus Storm Vac Правосмуклка. Достапна за нарачка по цена од 2.490 ден., на следниот линк>> http://links.rovus.com.mk/c/20271392 на 02/3094-510 или со порака во инбокс.
Сликата може да содржи: 1 лице, стоење, текст кој вели „-50% ROVUS“