Дали на вашето возило му е потребен нов акумулатор? ?
Бесплатно проверете го стариот и одберете го #Rombat Pilot 75ah со гаранција од 24 месеци по ЕКО ЦЕНА (со вратен стар акумулатор) од САМО 3.300 ден.!
Ве сите продажни места низ Македонија! ??
Контакт телефон - 078/31-22-19, 078/31-22-20