Македонија тргнува во нова офанзива во нови победи, а RIVER SOFT со нови ПОПУСТИ и нови изненадувања. Денес 12.01.2020 Македонија игра против Чешка. Со Ракометното Европско првенство продолжуваат и ПОПУСТИТЕ во RIVER SOFT. Затоа Македонијо навивај јако радувај се на головите на Македонската Репрезенатација бидејќи денес колку голови постигнат ракометарите толку ПОПУСТИ во % Ве следува на дата 13.01.2020 на мали кујнски апарати, апарати за домаќинство и компјутерска опрема во нашите салони.