РАКОМЕТНАТА ЕУФОРИЈА ЗАПОЧНУВА А RIVER SOFT НАГРАДУВА.?На изненадувањата им нема крај. ?
Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра и да бидете потенцијален добитник на VOX TV 32” е следно:
Лајкнете ја нашата страна, лајкнете и споделете го постот и во коментар означете тројца пријатели.
Наградната игра трае од 10.01.2020 до 26.01.2020.
Добитникот ќе биде извлечен на 27.01.2020 и ќе биде исконтактиран да си ја подигне наградата.

RiverSoft