Викенд без ддв + ПОПУСТ 15% ?
Работиме во Сабота 10.10 и Понеделник 12.10 од 09.00 до 19.00 часот 

Искористете ја оваа уникатна можност и набавете високо квалитетен мебел по супер достапни цени??

...Види повеќе