RiverSoft
Конечно пристигнаа долгоочекуваните PS4.

Количините по флаерски цени се ограничени.
River Soft Ве очекува.
Флаерот можете да го погледнете на следниот линк:
facebook.com/167056444595/posts/10157959383029596/