Philips S7940/16 ги следи контурите на вашето лице благодарејќи на ротирачките глави за бричење. Ја штити чувствителната кожа за да ја спречи иритацијата која се јавува при бричење на брадата. Можете да го користите за суво и влажно бричење.
Купи во Нептун - https://bit.ly/30A530o
Купи во Сетек - https://bit.ly/2GGzafv
Купи во Техномаркет - https://bit.ly/3d4Q4R1