СУПЕР ПОНУДА!
Philips LUMEA BRI950/00 сега за САМО 999 ден. месечна рата
Најдобрите Фототепилатори Philips на 24 РАТИ БЕЗ КАМАТА!
Lumea Prestige е најефектниот IPL депилатор на Philips, со SenseIQ технологијата. Дизајниран за удобно користење во домашни услови. Интелигентните додатоци на Lumea, совршено се прилагодуваат на сите облини на вашето тело користејќи ги програмите предвидени за секој дел од телото. bit.ly/39OEkT5
КУПЕТЕ СЕГА, акцијата трае само во Декември!...
Види повеќе