* Persil Power Gel е течен детергент за перење на бели алишта (1,5л = за 30 перења). Ефикасно отстранува дамки при перењето во сите видови машини за перење алишта или при рачно перење. Новата формула Persil ColdZyme од германска технологија, со нова комбинација од ензими резултира со отстранување на дамките дури и на пониска температура (делуваат веќе од 20°Ц). Детергент кој ви остава долготрајна свежина на вашите алишта или постелнината. Заштедивте 40 ден.