Може и од дома!
Paket.mk е најголемиот онлајн супермаркет во Скопје. Ќе најдеш сѐ што ти треба. Рачно избрано овошје и зеленчук, најдоброто свежо месо во градот >? француски топол леб од Пастел, а и риба уловена вчера во Платамонас, Грција ?
Оди веднаш на Paket.mk и нарачај си! Доставуваме истиот ден во термин кој најмногу ти одговара ??

  • Nescafe Classic 200Гр + Гратис Nescafe Термос Чаша
    329,00 ден.