КОМПИРИ млади 1кг. по цена од 22ден.
МОДРИ ПАТЛИЏАНИ 1кг. по цена од 49ден.
ПРАСКИ нектарина 1кг. по цена од 69ден....

Види повеќе

Кујна Ева ОUTLET ЦЕНА: 12.665ден.
- горен ред: 200 х 30 х 72 cm
- долен ред: 200 х 46 х 72 cm
Боја: Темна Сонома (лице) и Бела Софт (корпус)
Изработка: Високо квалитетна иверка со дебелина 18мм....

Види повеќе