Oriflame Beauty
За класичниот и модерен маж - елегантен, мажествен мирис со носталгични тонови што будат носталгични чувства. Топли зачадени тонови предводени од главната состојка, мермерно дрво, позната по својата неверојатна сила и истрајност. Моќните горни ноти освежуваат и воодушевуваат.?За само 399ден.?