? За време на празниците од 13ти до 18ти април, ќе доставуваме свежо и квалитетно месо, од нашата месарница директно до вашиот дом.

? Што вкусно ќе подготвите одлучувате вие, а ние ќе се погрижиме за доставата. Вашата нарачка можете да ја направите на телефонскиот број: 070 349 701.