Со #Тинекс, вашата облека ќе биде секогаш чиста и уреднo наместена. *Со купување на производите кои се на акција, ги добивате поените означени на производите. Дополнителни поени добивате со секоја сметка над 300ден. Акцијата трае до 26.1.2020 година. Погледнете ја понудата тука http://bit.ly/tinex1301