Sport M

Имај целосна контрола во текот на целиот натпревар ?

Nike TEAM HUSTLE D 9 GS за тинејџери со флексибилен гумен ѓон и мека пена кои помагаат целосно да го контролирате вашето тело со сите нагли движења на теренот.

https://bit.ly/333jDOS / 3.390 денари

...Види повеќе