Подарете си беспрекорен изглед со Beko SIM 3 серијата.
Искористете го одличниот попуст од -15% и добијте совршено испеглани алишта.

?Купувајте онлајн, едноставно, брзо и безбедно на www.neptun.mk или преку NEPTUN мобилната апликација.

Neptun
Продавница за електроника