Гледањето на телевизија со годините се промени. Од црно бел телевизор без далечинско, до милион бои, звук како во кино, елегантен дизајн што одговара на внатрешниот ентериер.

Но...

Убавината на споделување на заедничките моменти остана иста ?. Времињата можат да се променат, производите може да застарат, но овие вредности засекогаш ќе останат безвременски ?

...Види повеќе