Најдобрата понуда на зимски гуми за димензијата 205/55 R16! Возете и патувајте безгрижно оваа зима со врвни брендови и најдостапни цени досега. Побарајте понуда на тел. 02 2774 144 и 02 3095 777 или онлајн на www.motocentar.mk