Mitsubishi Motors Makedonija
? Новиот MITSUBISHI ASX INVITE 17.480 €

со ПОДАРОК 10 инчна мултимедија со навигација + камера

Стандардно опремени со MIVEC - технологија за ниска потрошувачка + моќен мотор од 2.0 l и 150 КС бензин

...Види повеќе