* Дали сте за морска риба? Цела скуша - ценета и вкусна морска риба која брзо се приготвува. Како најмногу ја сакате: печена, варена или пржена? Велат дека била одлична со кисели краставички!

* Маслинката никогаш не излегува од мода: Дојранска маслинка, сечкана, со автентичен вкус – одлична за салати, сосови или едноставно мезе! Пакувањето од 500г неделава во КАМ има пониска цена: намалено од 85 на 76 ден., до среда.