Време е за освежување!
И во овие вонредни околности, КАМ ви обезбедува овошје по конкурентни цени. На нашиот штанд за овошје ве очекува свеж лимон, едно од најздравите овошja, штити, стимулира, лекува, чисти... Сега, со уште пониска цена од 70 ден./кг.