Gorenje
Сушењето алишта во зима никогаш не било полесно!

Машина за сушење на алишта со топлотна пумпа, генератор на пареа и со А++ енергетска класа и IonTech технологија која прави вашите алишта да не бидат со многу набори: ?? https://bit.ly/39mJepY

Големите попусти во Gorenje започнуваат на 23 ноември и траат до 30 ноември, 2020-та година.