Gorenje
Совршена машина за перење на садови, фантастична понуда и сосема невообичаена седмица во Gorenje!

?️ Одличен модел со капацитет од 16 сетови за јадење, висока енергетска класа А+++, Inverter PowerDrive мотор, и најразлични програми за миење на садови како што е SpeedWash 15 минути.

https://bit.ly/3p2m6Tl