Индукциските плочи за готвење се иднината на секоја кујна.
?Заштедуваат енергија бидејќи греат само во дијаметарот на садот за готвење, веројатноста да се изгорите е мала бидејќи зоните за готвење многу брзо се ладат, и имате опција за супер брзо готвење или зовривање на храната. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t66/1/16/1f372.png");">?
Погледнете ја индукциската плоча на Gorenje со намалена цена и одличен дизајн: https://bit.ly/3haLi6h