Два апарати неопходни за секој дом!
Електричен шпорет А класа, огромен капацитет на рерната за подготвување на различна храна истовремено + олеснето чистење на рерната со опцијата AquaClean.
? Искористете го попустот на електричниот шпорет и добијте подарок правосмукалка!
>? https://www.gorenje.com.mk/…/aparati-za-gotvenje/modeli/spo…