GIVEAWAY + ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР 
ДАДИ Компани Делчево по повод 1 месец постоење, на најсреќните доделува вредносни ваучери.
Единствено нешто што треба да направите е  на FB и share на постот.
Тагн...
Види повеќе
 
86