General Tire ALTIMAX WINTER 3 - зимска гума со американски квалитет и германска традиција. Подобрени карактеристики за возење на суво, лизгави и снежни коловози како и други екстремни зимски услови.

Нарачајте на брзо и лесно на линкот www.kupigumi.mk
За повеќе инфо јавете се на тел.(02) 2776 666. Бесплатна испорака ширум цела Македонија.