Викенд намалување на колекцијата есен – зима во продавниците на Fashion group и онлајн  https://bit.ly/36RjFuq . Попустот се пресметува во кошничка. Промоцијата не ги опфаќа производите од актуелното намалување. Побрзајте и купете ги омилените производи по намалени цени до 22 Ноември!